Omschrijving

Prachtige hoekwoning met ruime tuin op het zuiden!
In 2015 zijn er in Zaandam op de Bloemstraat 26 nieuwe woningen gebouwd in het project genaamd "Zaans bouwen". Deze woningen zijn gebouwd met een zorgvuldige samenstelling van herkenbare elementen die verankerd zijn in het collectieve geheugen van de Zaankanter.
De woning is zeer centraal gelegen je vindt op zeer korte afstand voorzieningen zoals winkels, terrasjes, openbaar vervoer, scholen en ontsluitingswegen naar A8/A10. Kortom heerlijk wonen!
Geen zin in klussen en verbouwen? Wij bieden deze goed afgewerkte eengezinswoning in het centrum van Zaandam aan!
Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal, meterkast, toilet met fontein, trapopgang naar de 1e verdieping, toegang tot de woonkamer met open keuken. Bij binnenkomst in de woonkamer valt gelijk de ruimte en het licht op. Verder zijn er openslaande deuren die toegang verlenen naar de tuin op het zuiden. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een moderne opstelling met diverse inbouwapparatuur.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie volwaardige slaapkamers en de badkamer.
2de Verdieping:
Op de tweede verdieping kom je via de overloop bij de zolder waar door een dakkapel extra ruimte is gecreëerd. Op dit moment is er op deze verdieping één slaapkamer. Maar er zou gemakkelijk nog een tweede slaapkamer kunnen worden gecreëerd. Verder is op deze verdieping de aansluiting voor de wasmachine.
Buiten:
De achtertuin is bereikbaar via de openslaande deuren en ligt op het zuiden. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid in de straat en aan de achterzijde is er een berging voor o.a. fietsen. Ook is de achtertuin te bereiken via een achterom.

Te Huur voor maximaal een jaar
Borg twee maanden huur


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]