Verkoop

Maximale verkoopprijs

Bijna dagelijks zien wij verkopers die niet het maximale halen uit de verkoop van hun huis. Begeleiding door Ron Schipper Makelaardij biedt hier uitkomst. Want door zeer actief op verschillende media te adverteren bereiken wij meer potentiele kopers.

In deze tijd van verkoop mag uw woning geen “grijze muis” zijn in het  aanbod van woningen. Hoe beter de presentatie en hoe beter de positie op internet des te meer  de woning zal opvallen. Als Ron Schipper Makelaardij zijn wij overtuigd van ons onderscheidend vermogen, waarbij een zorgeloze verkoop ons uitgangspunt is.

Door een actieve, betrouwbare en vooruitstrevende aanpak scheppen wij voor u de meeste meerwaarde. De woningen die bij ons in de verkoop staan zijn optimaal gepresenteerd door gebruik te maken van de beschikbare media zoals een professionele fotoreportage 360 graden fotografie en een video reportage.

Met deze aanpak creëren wij dan ook tien keer meer bezichtigingen op internet.

Hoe beter de presentatie is, hoe meer de woning opvalt, des te meer potentiële kopers worden bereikt en des te sneller en voor een betere prijs uw woning wordt verkocht.

 

Meerwaarde

U wilt toch ook de beste verkoop realiseren? Eén ding is zeker: als je niks doet, gebeurt er ook niks.

Aankoop

Een huis kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Het kopen van een huis is vaak een grote stap in uw leven en daarom een belangrijke, soms emotionele, belevenis. Het regelen van alle zaken rondom de aankoop kan veel tijd kosten en is zonder makelaar niet makkelijk te doen. Een deskundige, betrouwbare makelaar aan je zijde is dan ook geen overbodige luxe bij het kopen van een huis. Met een aantal jaren als ervaring bieden wij u de deskundigheid die u nodig heeft bij de aankoop van een woning en begeleiden wij u  in de juiste facetten van het aankooptraject.

Een huis kopen met deskundig, realistisch advies

Om u als klant van het juiste advies te voorzien, is kennis van de woningmarkt nodig. Met de ervaring die wij hebben opgebouwd kunnen wij u deskundig en realistisch advies geven bij de koop van een woning. Onze makelaars weten precies wat er speelt in de markt en zetten deze informatie om in een eerlijk, realistisch advies voor de aankoop van uw huis. Heeft u een woning op het oog? Als aankoopmakelaar behartigen we alleen uw belangen. Ook verzorgen wij een bouwkundig onderzoek van het huis, zodat u precies weet wat u – eventueel - koopt. Wij ondersteunen u onder andere bij de volgende 7 stappen:

  1. Een geschikt huis zoeken
  2. De bezichtiging van het huis
  3. Onderzoek naar de staat van het huis
  4. Onderhandeling met juiste biedstrategie
  5. Ondertekening koopakte
  6. Uw huis financieren
  7. De notaris

Lees onderaan deze pagina meer over de verschillende stappen en wat Ron Schipper Makelaardij voor u kan betekenen.


Wat kost een huis kopen via Ron Schipper Makelaardij?

Als wij een huis voor u mogen aankopen, betaalt u als koper een vast bedrag aan courtage. De courtage bedraagt 10% van het verschil tussen vraagprijs en aankoopprijs met een minimum van € 1750,-- exclusief BTW, wij staan u bij, bij bezichtigingen, prijs onderhandelingen, aanvragen bouwtechnische keuring, afspraak en begeleiding bij notaris naar keuze. Tijdens het kennismakingsgesprek zetten we graag voor u op een rij wat er mogelijk zijn. Zo krijgt u een passend aanbod voor de koop van uw huis. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig.


Maak direct een afspraak

Wilt u een huis kopen met behulp van onze expertise? Maak dan een afspraak met onze deskundige makelaar!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]