Omschrijving

OP DE MOOISTE PLEKJES VAN EUROPARCS BUITENHUIZEN IN VELSEN-ZUID STAAT DEZE LUXE VAKANTIECHALET OP EEN PRACHTIGE RUIME KAVEL (245 M2) MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS .

TE KOOP RECREATIEWONING TYPE CBE4 LUXE CUBE:

DroomPark Buitenhuizen is het gehele jaar geopend en biedt plaats aan circa 200 luxe, zeer comfortabele chalets en bungalows. Midden in het natuurgebied van Spaarnwoude, op zo'n 16 kilometer afstand van Amsterdam, 9 kilometer van Haarlem en 6 kilometer van het strand van IJmuiden bevindt zich "Europars Buitenhuizen", een echt droompark als u opzoek bent naar het eeuwige vakantiegevoel!

Op het park bevinden zich verschillende faciliteiten waaronder een natuurmeer, zandstrand, buiten zwembad, restaurant, snackbar, welness, fitness, fiets en skelter verhuur, speelweide, sportveld, animatieruimte, wasserette, minimarkt, receptie etc.
Nabij Europarcs Buitenhuizen bevindt zich de grootste golfbaan van Europa, golfbaan Spaarnwoude en ook de indoor Skibaan, met echte sneeuw, is zo te bereiken. Tevens bevindt zich op loopafstand van het park de busverbinding naar Amsterdam en IJmuiden. De duinen en het IJmuider-strand zijn per fiets te bereiken. De Jachthaven, manege, zeilmeren en Haarlem bevinden zich ook in de nabije omgeving. Het park ligt midden in het weelderige natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.
De slaapkamers zijn voorzien van boxsprings en de keuken is uitgerust met combi- oven met magnetron, vaatwas, koelkast en vriezer. In de kamer bevind zich een sfeervolle ledverlichting haard.

Er bevindt zich een toilet in de hal geeft ook toegang tot de badkamer . Op het terras staat een moderne tuinset en een sfeervolle haard.

Buiten vindt U een prachtig aangelegde tuin aan het water. Dit is puur genieten. Voor uzelf, maar u kunt ook kiezen voor de verhuur die door het park volledig geregeld wordt. Dat maakt dit recreatiechalet tot een aantrekkelijke belegging. De chalet is een goede investering als je het ook wilt verhuren, mooi rendement mogelijk, zelf huurders aanbrengen is mogelijk vraag naar de mogelijkheden bij Europarcs .

Parkkosten:
C.A.€ 7500,00 o.a. voor het beheer van het park en canon aan het park, Centraal Antenne Systeem,(CAI) en afvalstoffenheffing.
Bij nieuwe contracten komen er nog verplichte pakketten bij, zijnde tuinonderhoud en schoonmaak.Oplevering:
In overleg.

Bijzonderheden:

- Meubels ter overname
- ruimte kavel 245 m2 gelegen aan water
- woonoppervlakte ca 54 m2
- veel lichtinval door de extra hoge plafonds295 cm en de hoge ramen
- verwarming door middel van een HR combi-ketel met intelligente thermostaat
- vrij uitzicht over de omgeving
- 2 slaapkamers
- geheel v.v. kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- eigen parkeerplaats
- honden zijn toegestaan (mits aangelijnd)
- Rustige omgeving, veel groen.
- Permanente bewoning is niet toegestaan
- Parkkosten worden verrekend naar rato
- Bij nieuwe contracten komen er nog verplichte pakketten bij, zijnde tuinonderhoud en schoonmaak.
-betreft Jaarplaats( huurkavel) kosten ca€ 6000,00 pj


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]