Omschrijving

De Slaper

Op Camping en Bungalowpark De Wielen worden nieuwe vakantiewoningen gebouwd. U kunt kiezen uit vier modellen: De Wielen, De Waker, De Slaper en De Dromer. Van een eenvoudige landelijke woning met luiken tot een klassieke woning met tuitgevel. De uitbreiding wordt ruim en stijlvol opgezet. De nieuwe vakantiehuizen kunnen volledig naar eigen inzicht worden afgewerkt, ingericht en gebruikt.Uw eigen vakantiehuis in Sint Maarten kan een goed rendement opleveren en is daarom een aantrekkelijk alternatief voor een spaarrekening. Bij De Wielen heeft u alle vrijheid om uw vakantiehuis zo vaak als u wilt te verhuren. Ook kunnen wij bemiddelen bij een verhuurorganisatie die u desgewenst alle werkzaamheden uit handen neemt. van de om het terrein liggende houtwallen een fijne, luwe woon- en recreatieomgeving.


"De woningen vormen samen een fraai ensamble en waarborgen mede door een fraai straatbeeld met hoge hagen en coulissen van de om het terrein liggende houtwallen een fijne, luwe woon- en recreatieomgeving". De woningen hebben de volgende kenmerken:

Het type vakantiehuis De Slaper is een ruime en moderne woning.

Kenmerken


Royaal perceel eigen grond
Vakantiehuis tot 8 personen
Woonoppervlakte van 118m2
Volledig naar eigen inzicht in te richten
Dakpannen sluiten direct aan op de muur (geen boeidelen)
Onderhoudsarm (geen hout, dus geen schilderwerk)
Exclusief keuken of badkamer


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]