Omschrijving

Wilt u lekker buiten wonen en zo op uw bootje kunnen stappen voor een rondje Westeinderplassen?
Deze verrassend ruime tussenwoning aan de Ringvaart in de Haarlemmermeer ligt zeer centraal ten opzichte van Schiphol, Haarlem en Amsterdam. De dijkwoning heeft 3 slaapkamers, een lichte woonkeuken, een grote achtertuin en de voortuin biedt tevens een eigen parkeerplek. Liefhebbers van watersport treffen het. De steiger is zowel een aanlegplaats voor uw eigen bootje als een ideale plek om te zwemmen.

Indeling
Entree aan de achterzijde via de achterom, hal met garderobe en bergkast.
De woning is zowel beneden als boven aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor is er een fijne lichte woonkeuken ontstaan, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur en vloerverwarming.
De huiskamer aan de voorzijde geeft uitzicht op het water en heeft diverse inbouwkasten, een schouw en twee bergkelders, waarvan er één bereikbaar is via een luik.

Het terras aan de achterzijde biedt uitzicht op de dieper gelegen achtertuin. Hier kunt u vanaf het middaguur tot zonsondergang genieten van de zon.
Beneden is een ruime inpandige berging die zeer geschikt is om uw hobbies te bedrijven. Achter in de tuin staat een blokhut. Deze woning biedt mogelijkheden om een eigen plek te creëren voor thuiswerken of bv. het inrichten van een mancave of hangplek voor pubers.

Via de vaste trap bereik je de 1e verdieping.
Op de overloop bevindt zich de meterkast. De badkamer ligt tussen de twee slaapkamers in en heeft een douche in het bad, een ruime wastafel en een toilet. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor wasmachine en droger.

De slaapkamer ernaast heeft een inbouwkast en uitzicht op de tuin.De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis met uitzicht op de Ringvaart.

De derde slaapkamer bevindt zich op de zolder en is te bereiken via een vaste trap. Deze kamer heeft uitzicht op Rijsenhout.

De gemeente Haarlemmermeer is strategisch gelegen in de Randstad en bestaat uit 26 dorpen en kernen, allemaal met elkaar verbonden binnen de Ringvaart. De ligging van Rijsenhout is uitstekend ten opzichte van verkeersknooppunten en openbaar vervoer. Het treinstation van Hoofddorp biedt aansluitingen richting Amsterdam, Den Haag, Utrecht en verder. Ook Schiphol is uitstekend bereikbaar. En fietsend is alles net zo eenvoudig en leuk. Recentelijk heeft de gemeente Haarlemmermeer een doorgaande fietsroute naar Hoofddorp gerealiseerd langs delen van de ‘Stelling van Amsterdam’. Een interessante manier om de gemeente te verkennen en een veelgebruikte route om bijvoorbeeld naar het station te gaan.
Bijzonderheden
* De woning is getaxeerd op € 450.000,- (rapport aanwezig)
* Erfpacht is eeuwigdurend af te kopen voor ca. €32000,- (huidige canon: €322,- per jaar)
* Multifunctionele inpandige berging geschikt als bv. werk- praktijk- of hobbyruimte, atelier, studieplek, mancave etc.
* Aanlegsteiger voor een eigen bootje
* ca. 10 min. van het centrum van Aalsmeer en Hoofddorp, 20 min. van Amsterdam
* Centrale ligging met geweldig uitzicht
* Eigen parkeerplek


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]