Omschrijving

Onvoorstelbaar verrassend ruime tussenwoning aan de ringvaart in de Haarlemmermeer.

In de tuin aan de voorzijde van het huis is een tuin met een mogelijkheid om te genieten van de zon of het parkeren van een kleine auto.

Aan de vaart ligt een steiger die de mogelijkheid bied om een bootje aan te leggen of te zwemmen.Aan de achterzijde van de woning is er een ruim balkon/terras met een uitzicht op een dieper gelegen tuin. Op het terras is er de zon vanaf het middaguur totdat hij ondergaat.

Beneden is een ruime berging en achter in de tuin staat een blokhut.

De woning is aan de achterzijde zowel beneden als boven uitgebouwd. Hierdoor is er een fijne lichte leefruimte ontstaan.Aan de voorzijde van het huis is een huiskamer met uitzicht op de ringvaart en aan de achterzijde en open keuken met inbouwapparatuur.

De huiskamer is voorzien van veel bergruimte te bereiken via een luik.

Boven is er aan de achterzijde een ruime badkamer met toilet en bad met douche en een ruime wastafel met daarnaast een slaapkamer.

De tweede slaapkamer bevind zich aan de voorzijde van het huis.

Met een vaste trap bereik je de zolder met daar de derde slaapkamer met uitzicht op Rijsenhout.


De gemeente Haarlemmermeer is strategisch gelegen in de Randstad en bestaat uit 26 dorpen en kernen, allemaal met elkaar verbonden binnen de Ringvaart. De ligging van Rijsenhout is uitstekend ten opzichte van verkeersknooppunten en openbaar vervoer. Het treinstation van Hoofddorp biedt aansluitingen richting Amsterdam, Den Haag, Utrecht en verder. Ook Schiphol is uitstekend bereikbaar. En fietsend is alles net zo eenvoudig en leuk. Recentelijk heeft de gemeente Haarlemmermeer een doorgaande fietsroute naar Hoofddorp gerealiseerd langs delen van de ‘Stelling van Amsterdam’. Een leuke manier om de gemeente te verkennen en ook vaak gebruikt door inwoners van Rijsenhout en omliggende plaatsen om bijvoorbeeld naar het station te gaan.

Bijzonderheden;

Inpandige berging welke te gebruiken is voor diverse doeleinde , Praktijk, hobby, atelier, studiekamer ,mancave ,Kantoor enz.
Eigendom belast met opstal( is afkoopbaar, afkoopprijs is opgevraagd, dit jaar betaald u c.a € 322,00 p.j..)


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]