Omschrijving

Dit 2-kamerappartement is gelegen op de 2e woonetage, de supermarkt en andere winkels bevinden zich om de hoek en het is zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Heemskerk en Beverwijk. Bovendien is het station van Heemskerk is op loopafstand en zit je zo op de uitvalswegen richting Amsterdam, Alkmaar en Haarlem.

Bouwjaar: 1971
Woonoppervlakte appartement: 47 m2
Oppervlakte balkon: 5 m2
Oppervlakte externe berging: 5 m2
Inhoud woning: 159 m3

Indeling
Begane grond
Hoofdentree voorzien van een bellentableau en brievenbussen, hal en toegang naar trappenhuis en lift. Ook is via de begane grond de toegang naar de bergingen.

Tweede woonetage
Entree, hal voorzien van een meterkast. Via hal kom je in de tussenhal met aangrenzend de toegang naar de ruime slaapkamer, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. In de hal is tevens ook de toegang naar de woonkamer met open keuken en de loopdeur naar het ruime balkon.

Balkon
Middels een loopdeur komt u op het ruime en noordoost gelegen balkon.

Bijzonderheden
- Verwarming middels blokverwarming en warm water middels eigen geiser;
- Servicekosten € 212,03 (servicekosten inclusief voorschot water, stookkosten, verzekeringen, reservering groot onderhoud, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, etc.)
- Gelegen nabij het winkelcentrum ‘Europaplein’ en het treinstation van Heemskerk;
- Niet zelfbewoningsclausule-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]