Omschrijving

Een centraal gelegen appartement in Oud West. Tussen de Kanaalstraat en de Wilhelminastraat ligt dit mooie 3 kamer appartement in de Pieter Langendijkstraat.
De woning ligt dicht bij Vondelpark en het bruisende gebied van Amsterdam. De Pieter Langendijkstraat is een ideale locatie door de rustige ligging dit appartement met veel winkels en andere voorzieningen op loopafstand.

INDELING:

HAL/ENTREE:

U komt beneden het appartementencomplex binnen en bent met de eerste trap bij de voordeur. Via de centraal gelegen hal kunt u elke kamer binnenlopen. Links bevind zich de ingang van de woonkamer en keuken, daarnaast de ingang van de badkamer,en aan de achterkant van het appartement bevinden zich de slaapkamers.

WOONKAMER:

De woonkamer heeft een goede ligging met twee grote raampartijen. De woonkamer is makkelijk in te delen en sluit aan op de keuken. De woonkamer is voorzien van smart lights.

KEUKEN:

Deze mooie keuken sluit aan op de woonkamer is van alle gemakken voorzien. De keuken is voorzien van een groot aanrecht, genoeg opbergruimte voor uw kookspullen, kraan, vaatwasser, inductie koken, oven en koel-vries combinatie. De keuken is ook voorzien van smart lights en een smart led balk.

BADKAMER:

Moderne badkamer met een grote wasbak, wc, douche cabine met stortdouche en smart lights.

SLAAPKAMER 1:

De grote slaapkamer is netjes en voorzien van openslaande deuren die toegang geven naar het balkon.

SLAAPKAMER 2:

Deze slaapkamer is iets smaller dan de grote slaapkamer maar ruimtelijk genoeg voor een bed of te gebruiken als kantoorfunctie. Ook deze slaapkamer is verbonden met het balkon.

BALKON:

Toegang tot het balkon vanaf beide slaapkamers. Balkon ligt op het noordwesten.

BERGING:

Op de bovenste verdieping van het appartementencomplex bevind zich de berging van 9,4m². De berging is voorzien van daglicht.

LIGGING:

Dit appartement ligt op een rustig stukje in het drukke Amsterdam. Verschillende bekende locaties op loopafstand zoals het Vondelpark, de Foodhallen, de Overtoom en de Kinkerstraat. Genoeg opties voor het ov zijn nabijgelegen. Via het Surinameplein bent u zo op de A10 als uitvalsweg. Ook ligt de woning gunstig om het centrum van Amsterdam te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:

- Woonoppervlakte: 51,6m²
- Inhoud: 154m³
- Gebouw gebonden buitenruimte: 5,6m²
- Externe bergruimte: 9,4m2
- Erfpacht afgekocht tot 30-06-2055
- Bouwjaar: 1904
- Rustige ligging in het levendige Amsterdam
- Parkeren: Openbare parkeerplaatsen. Betaald parkeren of met vergunning.
- VVE: 112,76U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]