Omschrijving

De woonruimte is ongeveer 90 m2 groot en aan het water gelegen op 10 min. fietsen van het station en op een kilometer afstand van uitvalswegen.
De woonruimte is zeer centraal gelegen nabij grote supermarkt, park, weilanden, duinen zwembad, ijsbaan, bibliotheek, tennisbanen en sportvelden.
De woonruimte heeft een eigen entree met voordeur aan de zijkant van het gebouw.
De woonruimte bestaat uit een woonkamer (6x3,50) voorzien van laminaat, daarnaast beschikt de woonruimte over een eetkamer (2.70x.3.80), een slaapkamer (3.20x5.60) en een slaapkamer (5x2.60) welke beiden zijn voorzien van laminaat vloeren, een keuken (2.90x5.20) welke voorzien is van tegelvloer, een aanrechtblok met carrouselkast, kookplaat, afzuigkap, koelkast/vries combinatie, vaatwasser en is voorzien van aansluiting wasautomaat en wasdroger.
De badruimte (1x1,50x3.00)heeft een douche, wastafel met bovenkastje, afzuiginstallatie en is geheel betegeld.
Hal (2.00x2.00) waarin een kapstok is gesitueerd en voorzien van laminaat, in de hal is toegang naar het toilet (1.40x0.90) voorzien van fontein met spiegel is betegeld en heeft een plavuizen vloer.
Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en de CV installatie zorgt voor warm water en warmte.
Parkeren is totaal geen probleem er is meer dan genoeg parkeerruimte.
Op de begane grond is een berging/box van 5 m2 beschikbaar.

Service kosten c.a € 150,00 pm
prijs is inclusief apparatuur: wasmachine, droger en koelkast vaatwasmachine

Gas,elektra en water
totale huurprijs is € 1350,00


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]