Omschrijving

Wordt jij de eerste bewoner ???????

Aan de rand van het gewilde Kleverpark, in de Frans Halsbuurt gelegen in 2020 volledig gerenoveerd en uitgebouwd woonhuis met maar liefst 80 m2 woonoppervlak en een zonnige achtertuin van 20m2!

De verbouwing is onlangs afgerond en tot in de puntjes uitgevoerd. Alle luxe die past bij deze tijd is toegepast in deze woning! Er zijn 2 slaapkamers en luxe afgewerkte badkamer.

De ligging is zeer centraal op loopafstand van het NS-station, de oude binnenstad en de vele lokale kwaliteitswinkels en leuke koffietentjes om de hoek. De Haarlemmer Kweektuinen, het park van het Bolwerk zijn op loopafstand gelegen en aan de achterzijde een vrij uitzicht op het kindvriendelijke, autoluwe, monumentale Ripperdaterrein. De duinen en en zee bevinden zich op fietsafstand. Tevens gelegen nabij uitvalswegen (A4, A9 en ring A10) en openbaar vervoer (bus en trein) en diverse (basis)scholen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]