Omschrijving

Omschrijving
Zelfstandige bedrijfsunit van circa 127 m2 v.v.o. verdeeld in bedrijfsruimte van circa 63,5 m2 + kantoorruimte van circa 63,5 m2 op de eerste etage inclusief vier parkeerplaatsen.


Indeling
De bedrijfsruimte op de begane grond is toegankelijk middels een grote
overhead-deur en kent een vrije hoogte van circa 2.60m en 3.81m breed. Daarnaast treft men een bezoekersentree vanaf de begane grond, met hal, separaat toilet en hardhoutentrap naar de eerste verdieping. Tevens toegang tot tweede ruimte met kitchenette.
Op de eerste verdieping bevinden zich een kantoorruimte met ruime keuken. Voor het pand zijn vier parkeerplaatsen gelegen die bij het object horen. De ramen zijn voorzien van zonwerende folie.
Locatie en bereikbaarheid
De unit ligt in het havengebied Westpoort, Het bedrijventerrein kent een breed scala aan bedrijven en kent een goede ontsluiting via de snelweg A10/E22, de Coentunnel en de snelweg A8. Het is slechts op 10 minuten van Amsterdam Centrum en ook vlakbij de Hempont richting Zaandam.

Bestemming
Niet stofgevoelige bedrijven ten behoeve van handel, lichte industrie, transport en opslag en bouw. Kantoren, magazijnen, werkplaatsen en inrichtingen voor het personeel worden geachte aan de bovenstaande bestemming te beantwoorden. Detail handel is niet toegestaan.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]