Omschrijving

In het centrum van Aalsmeer, aan het Praamplein en op loopafstand van winkels, horeca, jachthavens en de Historische Tuin, ligt een kleinschalig, luxe appartementencomplex genaamd 'De 6 Grundels'. Dit gebouw bestaat feitelijk uit drie, zelfstandige en kleinschalige appartementengebouwen voorzien van verschillende karakteristieke gevels. In 2011 opgeleverd en ontworpen door ENZO architecten, die gebruik hebben gemaakt van hoogwaardige afwerking en luxe materialen. In ieder gebouw zitten slechts drie appartementen: een startersappartement op de begane grond, een royaal driekamerappartement op de verdieping en een maisonnette op de tweede en hoogste verdieping.

De huidige eigenaren hebben het casco appartement omgetoverd tot een warme, fijne woning. Er is een royaal dakterras aan de achterzijde op het noordoosten met een vlonder en schutting. Aan de voorzijde is middels de openslaande deur in de woonkamer een balkon op het zuidwesten te bereiken. Hoe de zon ook staat, er is altijd wel een plekje te vinden.

Wij bieden een driekamerappartement aan op de eerste verdieping. Toegankelijk met de lift en trap, en eigenlijk zó te betrekken. Het appartement heeft een ruim balkon aan de voorzijde op het zuidwesten en een dakterras aan de achterzijde op het noordoosten. Op ieder moment van de dag kunt u dus heerlijk genieten van de zon. Op de begane grond is een eigen parkeerplaats.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]